Сгъваеми макси каравани

Home.Сгъваеми макси каравани

 Разгъваемите(сгъваемите) максикаравани са мобилни къщи, които се превозват сгънати и не са извънгабаритен товар. Това спестява много средства за превоз в сравнение с нормалните мобилни къщи. След разгъване ширината им е 4,4 м, която е по-голяма от ширината на всички видове максикаравани.

           Могат да се използват за вили, за малки заведения за хранене или магазини, за  изграждане на ваканционни селища, за изграждане на временни селища при строителство, дърводобив, минно дело , за изграждане на временни пунктове за управление, при бетствия и аварии и др. обекти извън населени места.

Модел Доломити

Къщите използвани за вили са с изградени всички инсталации.  Обзаведени са баня, спални, дневна, кухенски кът. Отоплението е с климатици, конвектори или камина. Външната и вътрешната обшивка на стените, пода  и тавана е от дървен материал обработен и оцветен по желание на клиента. Стените, подовете и таваните са с топлоизолация. Дебелината им е 8 см.

              След разгъване ширината на къщите е 4,4 м. С разгъната тераса общата ширината може да достигне до 7 м.

   В сгънат(транспортен) вид ширината им е 2,5 м. и това дава възможност да се превозват лесно на различни превозни средства (автомобили, влакове и кораби).

Къщите се доставят в напълно готов вид и при поставянето им не се извършват никакви строителни дейности. Поставят се върху стойки с винтове за нивелирене. Разгъването и сгъването става лесно с  приспособление, което се предоставя с къщата.

Къщите са с ширина 4,4 м. и дължина от 6 до 12 м. и площ от 26 до 45 кв.м.

При желание могат да се доставят със сгъваема тераса  с дължина – до дължината на къщата и ширина до 2,7 м. Пода на терасата е покрит с дървен декинг. Може да бъде покрит със стоманен или винилов покрив, както и да са монтирани ветроупорни винилови завеси.

Обадете ни се
Пишете ни
Адрес
Радомир ул. „Гарата“ 32

© 2021 Всички права запазени | Created by eTel.bg

Scroll to top