Мобилни къщи

novo

Мобилни къщи

Защо мобилни къщи?

Mобилната къща (позната като "макси каравана", "статична каравана" и сгъваема къща) е най-бързият, безпроблемен и икономичен начин да придобиете комфортна, напълно оборудвана и готова за ползване къща. На мястото на стациониране на къщата не се извършват никакви строителни дейности. Мобилната къща е на 100% екологична  не само защото всички материали, от които е изградена,  могат да се рециклират, но и поради обстоятелството, че стационирането й не уврежда по никакъв начин  природата и околната среда. Благодарение на  това мобилната къща може да бъде поставена (подобно на караваните) практически навсякъде – до плажната ивица, в планината, в защитени зони (Натура 2000), резервати, ловни стопанства, до язовири, в нерегулирани парцели и т.н. Атрактивността на този  продукт се доказва от факта, че в Европа годишно се продават (основно на частни лица и къмпинги) над 30 000 мобилни къщи, а прирастът на производството е над 15%.

 

Без разрешение за строеж, визи, данъци и т.н. Защо?

 

Конструкция и характеристики

Мобилните къщи се изработват по  Европейския стандарт за безопасност (EN 1647).

  1. Покрив - конструкцията издържаща до 3.6 тона сняг. Покрит е с  метални кермиди, под които са поставени паропропускливо фолио и топлоизолация.
  2. Външни стени- Термоизолиран панел  покрит с винилов сайдинг  или обшивка от иглолистен дървен материал. 
  3. Дограма - PVC с двоен стъклопакет.
  4. Под – дървен с топло и влагоизолация.
  5. Шаси - стоманено
  6. Окачване за максикараваните - на ос с надуваеми гуми.

Конструкцията, висококачествените материали и перфектната изолация позволяват комфортното ползване на преместваемите къщи целогодишно, независимо от природните условия.

Ние произвеждаме два вида мобилни къщи:  

максикаравани и

сгъваеми къщи 
Мобилни къщи ЕООД © 2017

Топлоизолации